eXplorado.dk

Nedlæg din mors bekymringer

I uge 42 står vi 20 ledere klar til at give 48 kursister den bedst mulige oplevelse. Vi har alle været ledere i mange år, og vi har brugt et helt år på planlægning af et kursus med fokus på, at der kommer 48 forskellige mennekser i alderen 14-15 år. Derudover er vi så heldige at være i besiddelse af et center, der foruden dejlige omgivelser, også kan forsyne os med rindende vand og moderne sanitetsforhold. 

Hvad skal de sove i?

Spejderne skal sove i telt udenfor og være udenfor hele ugen, for at opleve det fede ved friluftsliv. Da der godt kan være koldt og vådt i uge 42, beder vi forældrene om at anskaffe et godt liggeunderlag, en god sovepose og ordentligt regntøj, så ingen kommer til at fryse. 

Opsyn

Spejderne har til enhver tid mulighed for at komme i kontakt med teamet. Både nat og dag vil der være ledere til stede, som spejderne altid kan komme til, hvis der sker noget.

Program

Er under opbygning og afprøvelse. Vi vil ikke afsløre for meget på forhånd, men vi har virkelig lagt os i selen for at give kursisterne en uge i højt tempo og med masser af personlig udvikling.

 

Under selve kurset kan vi altid kontaktes på +4528432161